// Outfit 01.02.14Jakke Cubus // Genser Bik Bok // Bukse Weightless // Sko Converse // Solbriller Ray Ban // Veske MNG

Siden jeg var så pyntet i går på skolen så gikk jeg for en litt mer laidback stil i dag. Elsker kombinasjonen av ull og skinn, ogl hvis begge plaggene er i lyse farger så har det satt sin elsk hos meg. Klesskapet mitt består av veldig mye hvitt og svart, farger generelt eksisterer det svært lite av og dermed ender jeg opp med å kjøpe en god del flere plagg som jakker og sko. Gjerne flere av samme plagget i forskjellige farger. Har faktisk klart å fylle boden og en del av mørkloftet med sekker med jakker fra fem- seks år tilbake. Har mer enn nok å velge i for å si det sånn.

Det ble ikke kafétur på meg og papsen, ble heller avslapping meg kaffe hjemme hos han og lange samtaler om lite og stort. Er så fint å se hvor mye kvikkere han er blitt i både språk og kropp! Satser på at han er med på fjelltur om ett- to års tid om han fortsetter i dette tempoet. Ha en fin lørdag dere!

 

4 kommentarer

lillebenedikte

01.02.2014 kl.17:03

Så fint antrekk! Meen, det så kalt ut, her er det så kalt at det er umulig å gå uet sånn :O

Hanne Elizabeth

01.02.2014 kl.17:26

Stilig :D Men må være kaldt å gå sånn, holder på å fryse rumpa av meg ute i Tromsø, hehe :p

Solfrid Pedersen

01.02.2014 kl.18:37

lillebenedikte: Hehe, går ikke i skinnjakke ute på vinterstid, var mer for effekten sin skyld for bildet :)

Solfrid Pedersen

01.02.2014 kl.18:43

Hanne Elizabeth: Hehe, vi er to om det å fryse her i Tromsø, Hanne :) kan bruke dette antrekket på tur til kjøpesenteret og slikt, men kan ikke gå med skinnjakke ute i lengre tid :)

Skriv en ny kommentarBØ!

For kontakt:
shpedersen@outlook.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡