My Fitnesspal - kaloriteller


Tenkte jeg skulle tipse dere om en app som har hjulpet meg å holde orden på om jeg får i meg all den næringen jeg trenger hver dag. Appen heter MyFitnesspal og kan lastes ned på appstore og android. Problemet mitt var at jeg visste at jeg ikke fikk i meg nok kalorier og proteiner men jeg hadde ingen aning om hvor mye jeg manglet. Når jeg fikk lastet ned denne appen så lå jeg på kjempe underskudd de første dagene, gjør jeg forsåvidt enda men kommer nærmere dagsinntaket jeg skal ha litt mer for hver dag. My Fitnesspal har hjulpet meg å få oversikt over hvilke produkter som inneholder hva og hvor mye av fett, proteiner og kalorier jeg har for mye av/ mangler for å komme i mål.

Appen har over 300 000 forksjellige matprodukter som du har mulighet til å skanne strekkoden og skrive inn hvor mange gram/ dl du spiser/ drikker av dette produktet. På bildet under her ser du jeg har lagt inn frokosten min og det ble da en sum på 424 kalorier til sammen for hele frokosten.

 

Du får også oversikt i et kakediagram over hvor mange prosent av hvor mye kalorier, proteiner og fett du skal ha av hele dagsbehovet ditt og en liste hvor det står hvor mye du mangler/ har for mye av maten du spiser. På vitaminene ser du at jeg ikke har fått i meg noe, så har 100% igjen på f.eks C-vitamin.

 

Anbefaler dette til alle som vil gå opp eller ned i vekt for å få en enkel oversikt over hvor mye de må spise for å nå målet sitt. Det ligger til og meg inne hvor mye kalorier det er i et pizzastykke fra Pizzabakeren inneholder, så dette er en app som lar deg får oversikt over alt du putter i deg og ikke bare enkelt produkter som en banan, et egg eller en pakke kjøttdeig, her er det mat fra restauranter også som du kan legge inn.

2 kommentarer

lillebenedikte

03.02.2014 kl.15:27

så lur den var! ;D

Solfrid Pedersen

03.02.2014 kl.15:49

lillebenedikte: Ja, den er veldig kjekk å ha, anbefaler den på det sterkeste :-)

Skriv en ny kommentarBØ!

For kontakt:
shpedersen@outlook.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡