Du herlige søndagsmorgen


Var ikke ferdig på jobb før klokken 04:30 i natt og kom meg ikke i seng før klokken nærmet seg seks på morgenkvisten. Kjenner jeg er støl i armene etter all shakingen av drinkene i går, nesten så det frister litt til å dra på trening for å bli mer støl til i morgen. 

Er ikke så alt for lenge siden jeg våknet (av meg selv overraskende nok) og tar livet med ro i senga med en kopp te og en kjæreste som enda ligger og sover søtt ved siden av meg her. Er litt glad for at jeg ikke har så tungt sovehjerte som min bedre halvdel har for tiden, får tid til så mye mer når jeg klarer å stå opp tidlig. Kunne selvfølgelig klart å gjøre akkurat de samme tingene selv om jeg hadde sovet litt lengre men det er det å slippe og stresse som er så fint. 


Søndag er min favorittdag i uka! Jeg har aldri jobb på denne dagen, tar sjeldent opp skolebøkene og gjør lekser på søndager, det er dagen jeg gir meg selv lov til å kjøpe smågodt og det er den dagen i uka jeg og kjæresten tilbringer ordentlig tid sammen. Ak, du herlige søndag, du skal nytes! Har du en favorittdag? Hvilken og hvorfor?

4 kommentarer

Thea Jansen

02.02.2014 kl.13:53

åhhh herlig!!

lillebenedikte

02.02.2014 kl.16:55

Elsker fredager jeg. Da vet jeg at jeg kan senke skulrene :)

Solfrid Pedersen

02.02.2014 kl.18:36

lillebenedikte: Fredager setter jeg også pris på når jeg har frihelg fra jobb :)

Hanne Mjåseth

03.02.2014 kl.07:09

Så deilig :) Hadde skikkelig daffedag sjølv sammen med kjæresten, smågodt og seriemaraton, deilig :))

Skriv en ny kommentarBØ!

For kontakt:
shpedersen@outlook.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡