Ønsker meg flere timer i døgnet


Dagen i dag har gått så fort! Startet dagen med at jeg nesten klarte å forsove meg til møtet med markedsføringsgruppen min, men jeg rakk det akkurat, ble knapt fire minutter for sen. Vi holdt vel på i tre- fire timer før vi ga oss. Mens de andre dro hjem ble jeg og en studiekamerat igjen for å lese litt på biblioteket og skrive ut noe pensum som var lagt ut av foreleseren. Klokken ble vel 16:30 før jeg kom meg på en buss og suste over til mamma på besøk en kjapp tur. 

Ble ikke så lenge der, skulle bare laste inn office-pakken på pcen siden det ikke fulgte med når jeg invisterte i ny data rett etter jul. Av en eller anna merkelig grunn har jeg klart meg fint uten pc i et helt semester. Nå skjønner jeg ikke hvordan det har vært mulig frem til nå. Nå har jeg alt jeg trenger på et sted og det er så lettvint! Sparer masse tid på å ha alt av notater på pcen. Etter den korte turen innom mamsen så var det å komme seg hjem for å lage middag og ha litt kjærestetid før vi begge drar hver sin vei og holder på med sitt. Han er på trening mens jeg prøver å forberede meg til møtet som er på onsdag med en bedrift her i Tromsø, men konsentrasjonen dro sin vei og det førte meg hit.


Nå prøver jeg å lage noen innlegg som jeg kan poste når jeg ikke har tid til å sette meg ned og skrive, som for eksempel i dag når tiden har sprunget ifra meg og det er bare ett innlegg som er blitt postet. Det er for dårlig, så må bli litt mer rutinert og strukturer på denne bloggen om jeg skal klare å holde det gående. Må egentlig bare bli dronning over effektivitet fremover om alt skal bli i kvalitet og ikke kvantitet. Er ikke bare å rekke alt nå det er så mange ting som krever sin tid, som for eksempel studiene, jobb, kjæresten, min familie og svigerfamilien, venner, trening og andre happenings. Skal til og med rekke å sove mellom slagene. Trenger sårt noen ekstra timer i døgnet i disse dager!2 kommentarer

Ane Roth Andersen

03.02.2014 kl.23:54

haha i feel u! døgnet har for få timer ..

Solfrid Pedersen

04.02.2014 kl.21:40

Ane Roth Andersen: ja, ikke sant, alt hadde vært så mye enklere om det hadde vært flere timer i døgnet!

Skriv en ny kommentarBØ!

For kontakt:
shpedersen@outlook.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡