Life is happening right now - outside your screens


God morgen!Topp Gina Tricot //

Våknet ganske tidlig men ble liggende å trykke på telefonen i en halvtime før jeg innså at det bare var å komme seg opp av senga når jeg leste dette quote'et: Life is happening right now - outside your screens. Det tok meg bokstavelig talt på senga og jeg kom meg opp rett etterpå. Dype greier altså å komme med på morgenkvisten :-D

Er utrolig hvor opphengt hele befolkningen egentlig er av å være på all slags sosiale medier for å følge med på de som skaper snakk eller være en av de som skaper snakk. Etter smarttelefonen er en gjenstand alle (så og si) eier så har utelivet blitt kjedelig. Sikter ikke bare til at alle sitter på hver sin smarttelefon og oppdaterer Instagram hvert fjerde minutt, men utelivet generelt er blitt dødt fordi alle skal være så himla fit, folk bruker lørdagskvelden heller på å dra på treningssenteret for å poste hvor flinke de er å motstå alkohol på en lørdag. Misforstå meg rett, det er bra at folk er opptatt av helsa, men begynner det ikke å gå litt over styr nå?

Det gjeder ikke bare utelivet men det sosiale livet generelt blant folk blir hemmet av smarttelefonen og oppdateringer på sosiale medier. Du har sikkert opplevd å dra på kafé sammen med en venninne/ kompis og begge ender opp på FB, twitter eller instagram en gang i løpet av tiden. Sosialt? Folk burde løfte blikket fra smarttelefonen sin og leve livet. Apropos det, vi snakkes! Det er en herlig dag og jeg skal nyte den, med nesa rett frem og ikke ned i smarttelefonen min :-)

Er du enig? Styrer de sosiale mediene oss mer enn vi tror?

4 kommentarer

Caroline

05.02.2014 kl.13:18

Sosiale medier styrer nok mer enn de fleste tror, ja. Dessverre.. (Fin genser!)

Iris Vanessa

05.02.2014 kl.17:03

De sosiale mediene styrer altfor mye, desverre..

Solfrid Pedersen

07.02.2014 kl.21:56

Iris Vanessa: Ja, litt i det meste laget spør du meg.

Solfrid Pedersen

07.02.2014 kl.21:57

Caroline: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentarBØ!

For kontakt:
shpedersen@outlook.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡