Tips til morsdagen // morsdag 09.februar


Må bare beklage for lite blogging men det har vært litt problemer med bildeopplastningen her på min blogg, så alt har ikke gått helt etter planen, så beklager det men nå er jeg tilbake. På søndag er det morsdag og det er tid for å lage eller kjøpe noe til mor for å vise at hun er verdens beste mamma. Min tradisjon er å lage morsdagskort og enten ha bakt noe eller kjøpt noe som jeg vet hun vil sette pris på. Siden bloggen ikke ble oppdatert i går så tenkte jeg at det kunne være et lite "plaster på såret" (hvis man kan si det) med å komme med noen tips til hva du kan gjøre for mor på kommende søndag. 

Gave til mor:


1. Daniel Welliington klokke HER // 2. Morgenkåpe HER // 3. Tøffler HER // 4. Varm strikket genser HER // 5. The Body Shop- sett med body butter osv HER // Skinnhansker HER

Har man ikke så mye penger å rutte med så kan dette være noe du kan gjøre:

 
1. Blomster kan vel alltids far i huset hjelpe med å handle // 2. Et hjemmelaget kort med noen fine ord til mor kan røre enhver mamma til tårer og varme hjertet // 3.Bak en kake, cupcakes eller lag favorittmiddagen hennes. En frokost på sengen blir heller aldri dårlig mottatt.

Som sagt, mordagen er like rundt hjørnet. Noen av oss er kanskje flinke på å si noen fine ord til mammaen vårs ofte mens andre gjør det ikke, så denne dagen er en fin dag hvor man kan si ting til sin mor som man kanskje ikke sier så alt for ofte. Når jeg er på besøk hos min mamma så bruker jeg å si at jeg er glad i henne og gi henne en klem, men de store ordene bruker ikke å komme så alt for ofte ut av min munn så da bruker jeg denne dagen på å vise henne hvor stor respekt og takknemlighet jeg har for henne.

Da mødre ble til, var tanken klar. For mødre har noe i seg som ingen andre har. De har en hånd som hjelper de lytter og forstår. De trøster deg gjerne, og blir når andre går. Derfor har vi mødre, og dermsom du spør meg; Den beste mamma i verden, det er nettopp deg Lill- Janne!

8 kommentarer

inmyheels

07.02.2014 kl.21:52

Så mange fine gaver. Gode tips ;)

Solfrid Pedersen

07.02.2014 kl.21:55

inmyheels: Så bra at du syns det, var usikker på om det var noe folk hadde nytte av :)

Ingvild Ørland

07.02.2014 kl.22:05

Gode tips! Jeg er egentlig veldig dårlig på det med morsdag og gaver, men jeg har hvertfall ordnet noe! Og skal se om jeg får til å lage noe imorgen til henne :)

Solfrid Pedersen

07.02.2014 kl.22:17

Ingvild Ørland: Beder enn ingenting! Mammaen din blir sikkert kjempe glad! :-D
Er ikke så flink på å komme meg i gang med å stelle i stand noe, men hiver jeg meg rundt så klarer jeg alltids å få til noe. Planen min er å lage et lite innlegg til mammaen min (som hun får link til på morsdagen), en frokost, blomster og en liten gave som jeg vet vil bety masse for henne :)

Malin Eggen

07.02.2014 kl.22:24

Så mange gode tips! Jeg vurderer faktisk å kjøpe tøfflene, mamma elsker tøffler :)

07.02.2014 kl.22:40

Her var det mye fint :)

Solfrid Pedersen

07.02.2014 kl.23:54

Malin Eggen: De ser ganske deilige ut ja :-)

Solfrid Pedersen

07.02.2014 kl.23:54

Anonym: :)

Skriv en ny kommentarBØ!

For kontakt:
shpedersen@outlook.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡