Boyfriend and girlfriend


Du herlige lørdag! Frihelga skal brukes til det fulle og så langt så har den blitt brukt ganske så bra. Når jeg og Sondre våknet opp i dag bestemte vi oss for å spise frokost en annen plass enn hjemme, så vi ordnet oss og dro til Jekta storsenter (et stort kjøpesenter her i Tromsø) og spiste frokosten på Knoll&Tott. Vi hadde selvfølgelig noen ærend å gjøre også så det ble unnagjort i en fei. Hadde vi ikke vært så enige som vi er så hadde nok den handleturen tatt en time lengre enn nødvendig men dåpsgave, morsgave, blomster og kort til begge anledningene ble kjøpt på under en halvtime.

Jeg har vel ikke vist dere kjæresten min her på bloggen før nå, men her er han altså:Ganske søt type, fin i lakken, ganske snerten bak, lett å holde ren, billig i drift og ikke så tidskrevende. Veldig smidig type så veldig fin i storby. Neida (joda), tuller bare men her har dere min bedre halvdel som jeg faktisk ikke vet om jeg hadde klart meg uten. Litt klisje men dette er gutten som får meg til å smile mer enn jeg noen gang har gjort. Kjærlighetshistorien vårs er en lang historie så velger å ikke gå nærmere inn på det nå. Kan si så mye at han kommer fra hjembygda til pappaen min så vi har lekt en eller annen gang sammen som barn og har hatt flere felles venner i mange år uten å treffe på hverandre før julen 2011. 

Som liten sa jeg at jeg aldri skulle gifte meg og stifte familie, men nå med denne herlige kjekkasen så har det snudd seg. En dag i fremtiden vil jeg stifte familie og gifte meg (ikke i morgen men om fem- seks år) med Sondre. Akkurat nå trives jeg som samboer og har tenkt å holde det slik til man er ferdig med utdanning, fått seg jobb og kjøpt sitt eget hus. 


Gud som jeg elsker den gutten! Han er virkelig det beste som har hendt meg, virkelig :-)

6 kommentarer

Malin Eggen

08.02.2014 kl.17:04

Så søte bilder :-) du er ei skikkelig pen jente :-)

Solfrid Pedersen

08.02.2014 kl.17:17

Malin Eggen: Tusen takk! Er så koselig å få slike kommentarer, så hjertelig takk :-)

LM

08.02.2014 kl.17:37

så søte dere er <3

Siv Eikeland

08.02.2014 kl.19:36

fint par! :)

Solfrid Pedersen

08.02.2014 kl.19:45

LM: tusen takk!

Solfrid Pedersen

08.02.2014 kl.19:45

siveikeland: tusen takk! :)

Skriv en ny kommentarBØ!

For kontakt:
shpedersen@outlook.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡