Bilder fra dåpsdagen til Frida


Først og fremst, gratulere så masse med morsdagen til alle mødre der ute. Dere gjør en fantastisk bra jobb! En ekstra stor gratulasjon til mammaen min som er verdens beste i mine øyne, og det tror jeg hun vet også. For to år siden tatoverte jeg forbokstavene hennes på siden av håndleddet (noe som hun ikke visste at jeg gjorde) og når jeg visste henne tatoveringen så ble det tårer og en lang regle med bare mummling om hvor fint gjort det var osv. I år ble det ikke like stor gave men hun fikk både roser og et kort med alle de store ordene i.

Nå ligger både jeg og Sondre og ruller på sofaen i hver vårs ende etter all den gode maten som ble servert i barndåpen. Klarte å presse i meg to porsjoner med middag (en og 1/2 ifølge andre), tre kakestykker, en halv liter med kaffe og litt små snacks 'attåt. Bilder ble det lite ut av siden jeg hadde glemt å lade opp batteriet til speilrefleksen (så typisk) men fikk tatt noen hos svigermor etter sermoni og middag og fått ladet opp batteriet.

Fine lille Frida! 

Svigermor har etterspurt et ordentlig bilde ut av meg og Sondre nå siden før jul, så nå skal hun få dette slik at hun får bildeveggen komplett som hun sier. Må nesten bare ta det som et tegn på at man er mer enn godkjent hos svigerfamilien når jeg får komme opp på familiebilde- veggen :-D

5 kommentarer

Frida Catrin Karlsson

09.02.2014 kl.18:42

fiine bilder!

Malin Eggen

09.02.2014 kl.18:52

Utrolig fine bilder :-)

Solfrid Pedersen

09.02.2014 kl.18:52

Frida Catrin Karlsson: Takk, ble veldig fornøyd med bildene selv :-)

Solfrid Pedersen

09.02.2014 kl.18:53

Malin Eggen: takk takk Malin :-)

monsenerica

09.02.2014 kl.21:43

Så koselige bilder :)

Skriv en ny kommentarBØ!

For kontakt:
shpedersen@outlook.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡