Newsflash


Jeg har fått ny jobb i...:

Noe som er ganske kult siden det ikke er i nærheten av hjemme en gang. Der hvor jeg jobber nå, Club Hawk, legges ned nå på søndag etter avslutningsfesten for alle gjestene våre lørdag 15.februar. Det er utrolig kjedelig at de legger ned for det er den beste arbeidsplassen jeg noen gang har hatt i mine syv år i arbeidslivet. Men for å se positivt på det hele så har jeg lært utrolig mye om meg selv, mennesker generelt og en god del kunnskap innen bartending. Nå er det bare å vende nesa mot noe nytt og den muligheten har allerede meldt sin ankomst. 

Min nåværende sjef tipset meg om denne jobben og ba meg ta kontakt med de om dette virket noe for meg. Etter to møter med sjefene i Målselv fjellandsby så er det avklart at jeg starter 21.februar i baren i Målselv fjellandsby. Her er det afterski stemning fra morgen til kveld for alle som har vært i skiparken og lengter etter en kald voksenbrus etter mange timer i bakken.

             

Det blir så spennende å komme på en helt ny plass hvor nye utfordringer venter og jeg setter utrolig stor pris på å få muligheten til å prøve meg her og se hvor denne erfaringen bærer meg videre. De to som jeg har snakket med så langt virker veldig positive til at jeg skal begynne der og det gjør meg bare enda mer gira på å komme i gang med den nye jobben!

Informasjonen jeg har fått så langt er at jeg får skyss dit de helgene jeg skal jobbe og begynner rett på jobb når jeg ankommer fredagsettermiddag. Når baren ikke er åpen så er det satt opp slik at jeg kan hjelpe til der det hjelpes kan slik at hele helgen blir til å gå til jobb (mer penger på konto!). Jeg får en egen leilighet i de helgene jeg er der for å jobbe og jeg håper og tror at hvis muligheten er der at jeg kan stå i bakken selv. Hadde vært kult om det hadde latt seg gjøre :-)

Se hvor fint det er! Hadde vært utrolig koselig å dratt med hele vennegjengen opp hit, leid en stor hytte for hele helgen med badstu og badestamp, stått i bakken hele dagen og tatt seg et par kalde på kvelden. Haha, er litt vel flink til å dagdrømme, prisen på den største hytta her ligger på 16 200,- per døgn så da må man kanskje skrenke inn på hvor mange man tar med seg på en slik tur. Uansett, tilbake til det jeg snakket om; ny jobb, nye muligheter! Det kommer bilder og oppdatering fra første jobbehelg når den tid kommer så det er bare å følge med hvis det er av interesse :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarBØ!

For kontakt:
shpedersen@outlook.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡