Pre valentines day


Da har jeg og min bedre halv del dyttet i oss sushi fra byens beste sushi- restaurant Rå Sushi og sett litt på Supernatural. Vi har brukt litt av dagen i dag på å ferie valentinsdagen sammen siden vi begge er ganske opptatt med hvert sitt i morgen på selve dagen. Er så heldig å ha hovedansvaret på jobb i helgen når det er forventet fullt hus både fredag og lørdag. Elsker utfordringer så dette tar jeg på strak arm og skal prøve å imponere de jeg kan med å ha ansvaret for baren den siste helgen Club Hawk er åpen.Uansett, tilbake til det jeg skulle snakke om; kjærestekos og pre- valentine. I de siste årene har det blitt mer og mer vanlig å gi gave til sin kjære på valentinsdagen (som oftes er det bare guttene stakkars som føler presset på denne dagen, men det kommer jo en 14.mars som letter på trykket, hehe) og det er bare fantasien som kan stoppe en når det kommer til hva man kan gi. I år gikk jeg for en helt gratis variant som beskrev akkurat hva jeg føler for kjæresten min. 

Jeg lagde en liten eske med mange lapper med grunner for hvorfor jeg elsker han :-) Helt gratis og tok meg veldig kort tid å lage siden jeg visste akkurat hva som skulle stå på hver enkelt lapp. 

Alle setningene begynte med "æ elske dæ" og fortsatte på en lapp i boksen som for eksempel slik som på bildet "...fordi du valgte mæ". Dette er vel en gave som er utrolig koselig å gi men kanskje enda bedre å få så jeg håper at jeg også får en slik boks en dag uansett anledning (bursdag, valentine, jul, helt vanlig dag, fremtidig bryllup osv) :-D 

Nå har jeg store planer om å lage noen cupcakes til morgendagen og ta med på jobb til alle mine kjære søte kollegaer som fortjener litt kjærlighet på valentinsdagen.

Skal du gi valentinesgave til noen?

I såfall, hva? :-)

6 kommentarer

Andrea Ramstad Aatlo

13.02.2014 kl.22:05

Namnam, det så godt ut :)

Frida Catrin Karlsson

13.02.2014 kl.22:23

ååh, tror det er det søteste jeg har sett!

Malin

13.02.2014 kl.22:55

Åh, så hyggelig :)

Jeg tenkte jeg skulle gi massasje til kjæresten siden han setter utrolig stor pris på det. Samtidig skal jeg nok lage et kort eller noe slik :)

Christine

20.02.2014 kl.12:56

For en utrolig koselig gave! :) Her blir det ingen gaver på valentine, rett og slett fordi vi begge er motstander av det. Jeg vil ikke at kjæresten min skal være romantisk fordi han "må", og det er ikke noe spesielt når alle andre er det samtidig. Synes det er mye koseligere når han gjør noe på dager hvor han selv har kommet på det. :)

Sv; Det var utrolig godt, også! :)

Renate Henriksen

24.02.2014 kl.10:02

Har du fått sondre t å spise sushi?? UMULIG :o

Solfrid Pedersen

24.02.2014 kl.10:33

Renate Henriksen: Haha, vet du ka? Han digge sushi så nu gjenstår det bare at Johannes like det så e det klart for en sushimiddag :p

Skriv en ny kommentarBØ!

For kontakt:
shpedersen@outlook.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡