Beklager fraværet, men nå er jeg tilbake


Dagene har flydd forbi med all slags mulige aktiviteter og jeg har rett og slett ikke tatt meg tiden til å oppdatere bloggen så må beklage det (for dere som har vært innom og holdt lesertallene oppe i "døtiden").

Valentinesdagen ble faktisk feiret her i huset selv om jeg og min kjære hadde avtalt at vi ikke skulle gjøre det. Sondre overrasket meg med seg selv i finskjorte, roser, stearinlys og biff på steking når jeg kom hjem fra skolen og det smeltet virkelig pikehjertet mitt.
Bare to timer senere etter en fantastisk middag med min bedre halvdel så bar det vidre på Hawk for siste jobbfredag på verdens beste arbeidsplass.

Siste kveld for Hawk var på lørdag og det var forventet fullt hus på denne siste festen. For å si det slik, det levde opp til forventningene og litt til! Alle billettene var utsolgt, vi gikk tom for diverse drikkevarer i løpet av kvelden, hadde gjester i alle aldre innom (fra 20 år og oppover) og fullt hus fra vi åpnet til vi lukket igjen porten for siste gang. En fantastisk kveld med herlige gjester og en upåklagelig stemning!

Etter en travel jobbhelg ble det ordentlig søndagsstemning hjemme på sofaen for denne jenta, var ganske så gåen i kroppen etter all løfting av store esker, shaking av drinker, høyt tempo i baren og et massivt opprydningsarbeid etter siste kveld var ferdigfestet. Hele søndagen gikk til sløving før jeg plutselig fant ut at jeg var rastløs og måtte finne på noe. Endte opp med en heklepinne og garn og startet med å hekle en lue. Derfra startet hele hekleperioden min som nå har endt med en egen bok hvor alle oppskriftene på forskjellige produkter er blitt nedskrevet for hånd. Har planer om å starte på en Skappel- genser til uken så da får jeg terpet strikkekunnskapene mine så får vi se om det blir et brukende produkt til slutt :-)

En god del av uken har blitt brukt til å hjelpe til med å pakke ned alt av utstyr og drikkevarer på Hawk. Var en god del å gjøre så ble lange dager med jobb sammen med noen herlige kollegaer.

På skolefronten har det også blitt jobbet mye siden vi hadde fremlegg i markedsføring, noe som endte i et av de beste fremleggene og oppgave i forprosjektet. Etter den tilbakemeldingen så er jeg kjempe klar for å fortsette med å få i havn hele markedsplanen for bedriften vi har valgt i dette prosjektet :-)

Som alle andre har jeg også fulgt med på OL og vært søkk imponert over de norske utøverne våre som presterer når det gjelder. Bøyer meg i støvet og sier gratulerer og takk for innsatsen til alle norske utøvere som deltok i Sochi og viste hva Norge er god for!

Det var vel så kort som jeg kunne oppsummere mitt fravær fra bloggen og håper dere følger med vidre denne uken siden det er London som står for tur. Gleder meg til en liten vinterferie med shopping og champagne (og Sondre så klart)!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarBØ!

For kontakt:
shpedersen@outlook.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡