DIY: Shabby Chic


Nå som jeg og kjæresten har en egen plass og føler at vi blir til å være her en stund så tenker jeg at jeg må prøve å ordne hjemmet vårs hjemmekoselig med vårs egen stil. Har alltid vært glad i å lage ting selv og har allerede ordnet stuebordet vårs selv av paller som jeg fant bak huset hos mamma, noe som både jeg og Sondre ble ganske fornøyd med. Nå er det soverommet som skal få et lite ansiktsløft og jeg prøver å finne ting jeg kan gjøre selv uten at det skal koste så alt for mye.

Det har blitt kjempe populært å lage ting selv til hjemmet og som alle andre så kaster man seg på bølgen og blir enda mer interessert i å gjøre tingene selv istenden for å kjøpe det. Har alltid vært glad i å lage ting selv som å strikke og hekle og sånt så det å lage litt større ting gjør det bare enda bedre når du ser sluttresultatet og tenker at du nesten ikke har brukt en krone på det hele.

Jeg er helt forelsket i Shabby Chick- stilen og blir til å kjøre denne stilen nå på soverommet gjennom oppussingen. Har planer om å lage egen sengegavl og nattbord av ting jeg har rundt meg, som for eksempel nattbordene kommer jeg til å lage av to store trestubber som jeg skal pusse og gå over med ett strøk av en grå/hvit- lakk for at stubbene skal bli lysere men at treverket likevel lyser gjennom. Har også vurdert å ordne noen hyller av gamle eplekasser (noe som er veldig populært) men har ikke klart å finne noen plass til å plassere de. Virkelig et luksusproblem...

Er det mange ut av dere som lager ting selv? Hva har dere laget?

2 kommentarer

06.03.2014 kl.16:25

Så fin blogg du har.Lykke til med bloggingen. Jeg blogger om kosthold og trening om du er innteressert. Lykke til videre da :))

Nina Linea Arijana

06.03.2014 kl.16:29

jeg elsker å lage ting selv! Lager hva som helst, strikking, sy klær, lage småting, male osv! Syns det er så gøy å ha personlige ting som ikke alle andre har :)

Skriv en ny kommentarBØ!

For kontakt:
shpedersen@outlook.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡