Hårfin hos Klipperiet


Tykt og langt hår er vel de flestes jenters drøm å ha. Jeg har ganske tynt nordisk hår, som vil si at hårstråene mine er mange men ganske tynne. Nå når jeg sparer til langt hår er det litt de-motiverende at håret mitt ikke har den fylden jeg vil så sårt ha når lengden er der. Derfor dro jeg dagen før 17 mai til Klipperiet og ble ordnet hårfin av frisøren min Sandra. 

Her ser du hvordan håret mitt så ut før. Blass, tynt nordisk hår:

 

Sandra foreslo at vi skulle prøve Hairtalk tape extention for å få den fylden jeg vil ha. Extentionsene til Hairtalk er den mest skånsomme metoden for å forlenge/ få fylde i håret ditt. Med sin patenterte og holdbare tape løsning, ivaretar Hairtalk håret når det er påsatt. Etter tidligere mislykkede forsøk med extentions med keratinfeste så var det en fryd å få tape extentionsene på. Festene er så tynne at du ikke kjenner de når du stryker over håret. 

I mitt hår brukte vi to pakker på 40 cm for å skape fylde i håret, hvis jeg skulle hatt en forlengelse måtte vi brukt fire- fem pakker for å at det skal bli en hel og fin forlengelse, men denne gangen var det bare fylde som manglet. Extentionsene er i ekte hår og kan derfor rettes og krølles som vanlig hår uten problemer. 

Her ser dere når første rad er satt på. Sandra traff så bra med fargen at extentionsene glir rett inn i min eget hår, noe som gjør det enda mer naturlig. Vi brukte fargene 4 og 5 på extentionsene.


Resultatet:

Sjekk den forskjellen!

Nå har jeg hatt håret i en liten stund og er meget fornøyd med at de! De "klumper" seg ikke sammen, men holder seg fine og ser helt naturlig ut. En av erfaringene jeg har hatt med f.eks keratin extentionsene var at de tovet seg sammen og ble som mini dreads. Det blir det ikke med tape extentions fra Hairtalk. Anbefaler alle som vil ha fylde eller forlenge håret sitt å teste ut hairtalk sine extentions hos Klipperiet i Tromsø, kan med hånden på hjertet si at det er de beste extentionsene jeg har hatt. Min frisør, Sandra, er svært dyktig innenfor faget sitt og kan det å oppfylle enhvers kundes ønske.

Klipperiet sin facebook- side her og hjemmesiden deres her . Anbefaler Sandra på det sterkeste ettersom hun er svært dyktig i faget sitt, fargespesialist og hårolog. Hvis du er litt mer nysgjerrig på tape extentionsene fra Hairtalk kan du lese mer om de her eller gå innom Klipperiet i Tromsø for en hyggelig prat med dyktige frisører.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarBØ!

For kontakt:
shpedersen@outlook.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡