Freedom


Hei på deg! 4/4 av eksamener er fullført og jeg er herved fri fra skolebenken i over to måneder! Gud så deilig det var å gå ut av eksamenslokalet, sette favoritt sagen på øret, strekke armene så langt opp som det lot seg gjøre og bare trekke inn luften av frihet. Første året mitt på universitetet har gått så utrolig fort at det føles ut som om det bare er noen uker siden jeg hadde første skoledag. Tro det eller ei så har jeg vært gjennom syv eksamener siden desember. Det har gått fort i svingene og mye som skal læres på kort tid (spesielt hvis man er slik som meg, tar alt i siste liten). Lærdom til neste semester: les hver eneste dag, skippertak er ikke kult!

Uansett, dagen i dag har vært solfylt og overraskende bra. Dro og møtte min aller kjæreste reisepartner for kaffe og jentesnakk etter heftige timer med skriblerier. Vi satt ute og nøt solen til det ble for varmt og måtte søke "ly" inne. 

Nå vet jeg ikke hva jeg skal fylle dagene mine med, har så mye tid til overs at jeg ikke vet hva jeg skal foreta meg i disse dager. På toppen av det hele å ikke ha noen eksamener å lese til, har jeg frihelg fra jobb også.Godt det er meldt sol for de kommende dagene, i verste fall om jeg ikke har noe å gjøre så kan jeg legge meg rett ut på verandaen og sole meg til den store gullmedalje. 

5 kommentarer

Gabrielle

29.05.2014 kl.00:57

Så deilig å være ferdig da :)

Solfrid Pedersen

29.05.2014 kl.10:44

Gabrielle: Ja, det er kjempe deilig å være ferdig :)

driiine

29.05.2014 kl.12:50

Flink du er!

Solfrid Pedersen

29.05.2014 kl.13:19

driiine: Hehe, takk :)

Emilie Sørlie

19.06.2015 kl.20:50

Gratulerer :D

Skriv en ny kommentarBØ!

For kontakt:
shpedersen@outlook.com

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡