Freedom

Hei på deg! 4/4 av eksamener er fullført og jeg er herved fri fra skolebenken i over to måneder! Gud så deilig det var å gå ut av eksamenslokalet, sette favoritt sagen på øret, strekke armene så langt opp som det lot seg gjøre og bare trekke inn luften av frihet. Første året mitt på universitetet har gått så utrolig fort at det føles ut som om det bare er noen uker siden jeg hadde første skoledag. Tro det eller ei så har jeg vært gjennom syv eksamener siden desember. Det har gått fort i svingene og mye som skal læres på kort tid (spesielt hvis man er slik som meg, tar alt i siste liten). Lærdom til neste semester: les hver eneste dag, skippertak er ikke kult!

Uansett, dagen i dag har vært solfylt og overraskende bra. Dro og møtte min aller kjæreste reisepartner for kaffe og jentesnakk etter heftige timer med skriblerier. Vi satt ute og nøt solen til det ble for varmt og måtte søke "ly" inne. 

Nå vet jeg ikke hva jeg skal fylle dagene mine med, har så mye tid til overs at jeg ikke vet hva jeg skal foreta meg i disse dager. På toppen av det hele å ikke ha noen eksamener å lese til, har jeg frihelg fra jobb også.Godt det er meldt sol for de kommende dagene, i verste fall om jeg ikke har noe å gjøre så kan jeg legge meg rett ut på verandaen og sole meg til den store gullmedalje. 

Én dag til sommerferie

I morgen er det siste eksamen for dette året som står for tur. Gleder meg til å gå ut av eksamenslokalet å vite at jeg har sommerferie og ingenting å rekke før skolen begynner igjen i august. Deilig! Kvelden i dag blir til å bestå av de siste eksamensforberedelsene så er jeg good to go for i morgen. I dag har det vært helt fantastisk vær her oppe i nord, jeg tok derfor på meg blomsterkransen og shortsen bare fordi det var blå himmel og knall sol. Gradestokken viste ikke mer enn 10 grader, men hvem bryr seg når bare solen titter frem?

Nå er det bare 20 dager til vi reise et gjeng ned til Malaga i Spania for en to ukers ferie. Blir så deilig å komme seg vekk fra Tromsø og få litt sol på kroppen. Har tross alt ikke vært i "syden" på fem år siden jeg som regel har jobbet hver sommer. Men i år blir det to uker med herlige folk i en luksus villa. Skal virkelig ikke klage på studentlivet. 
Summer: No worries, just fun

Ungdomstiden min i bilder

Etter å ha kommet over en av mine tidligere blogger som jeg har hatt opp gjennom tidene så dukket det opp en god del bilder fra 14- 16 års alderen som brakte mange gamle minner frem. Må nok påstå at dette er vel en av de beste tidene med null bekymringer, så mye nytt som skal utforskes, alt det store som ventet, starten på videregående og de sene sommerkveldene med venninner som var like sprø og gal som enn selv. Er så utrolig koselig å mimre tilbake og tenke hvor fantastisk fint man egentlig hadde det på den tiden. Som sagt, disse bildene fant jeg på en av mine tidligere blogger og tro meg det var mye morsomt å lese om hvordan jeg tenkte og følte ting på den tiden. Er mer fantastisk å lese gjennom mine tidligere dagbøker, der står det mye morsomt skal jeg si dere. Nesten så jeg vurderer å hente eska mi med gamle dagbøker og tegninger hos mamma bare for å se i gjennom. 

Hvordan var din ungdomstid? Er det et spesielt minne du sitter igjen med? :-)

One day to go

  

Da er det bare en liten dag igjen til jeg og kjæresten reiser til herlige London. Gud det skal bli godt å komme seg litt vekk fra hjemplassen og bare nyte å ha "fri" fra skolen. Dagen i dag er så langt blitt brukt på å jobbe seg frem på skolefronten slik at jeg ikke henger så mye etter når jeg kommer hjem igjen. Fem timer med intensiv jobbing på skolen så pakket jeg sammen og sa meg godt fornøyd med innsatsen for å komme i mål, nå gjenstår det bare å pakke det lille jeg skal ha med meg og shine leiligheten så er jeg vel ganske klar til å komme meg på flyet. 

Må si at det var tyngere å starte å blogge igjen nå som jeg har hatt pause enn hva det var når jeg bestemte meg for at nå skulle den gamle hobbyen min opp og gå igjen. Er ikke like ivrig på å ta bilder av alt som jeg var i begynnelsen så vi får krysse fingrene for at det går over slik at det blir noen London- bilder her på de kommende dagene.

Kort oppsummert; rastløs Solfrid + Sondre rammet av mannesyka = ubalanse i heimen

Vel, trenger jeg å si noe mer? Bilder sier mer enn 1000 ord, la det bli med det for denne gang.

Beklager fraværet, men nå er jeg tilbake

Dagene har flydd forbi med all slags mulige aktiviteter og jeg har rett og slett ikke tatt meg tiden til å oppdatere bloggen så må beklage det (for dere som har vært innom og holdt lesertallene oppe i "døtiden").

Valentinesdagen ble faktisk feiret her i huset selv om jeg og min kjære hadde avtalt at vi ikke skulle gjøre det. Sondre overrasket meg med seg selv i finskjorte, roser, stearinlys og biff på steking når jeg kom hjem fra skolen og det smeltet virkelig pikehjertet mitt.
Bare to timer senere etter en fantastisk middag med min bedre halvdel så bar det vidre på Hawk for siste jobbfredag på verdens beste arbeidsplass.

Siste kveld for Hawk var på lørdag og det var forventet fullt hus på denne siste festen. For å si det slik, det levde opp til forventningene og litt til! Alle billettene var utsolgt, vi gikk tom for diverse drikkevarer i løpet av kvelden, hadde gjester i alle aldre innom (fra 20 år og oppover) og fullt hus fra vi åpnet til vi lukket igjen porten for siste gang. En fantastisk kveld med herlige gjester og en upåklagelig stemning!

Etter en travel jobbhelg ble det ordentlig søndagsstemning hjemme på sofaen for denne jenta, var ganske så gåen i kroppen etter all løfting av store esker, shaking av drinker, høyt tempo i baren og et massivt opprydningsarbeid etter siste kveld var ferdigfestet. Hele søndagen gikk til sløving før jeg plutselig fant ut at jeg var rastløs og måtte finne på noe. Endte opp med en heklepinne og garn og startet med å hekle en lue. Derfra startet hele hekleperioden min som nå har endt med en egen bok hvor alle oppskriftene på forskjellige produkter er blitt nedskrevet for hånd. Har planer om å starte på en Skappel- genser til uken så da får jeg terpet strikkekunnskapene mine så får vi se om det blir et brukende produkt til slutt :-)

En god del av uken har blitt brukt til å hjelpe til med å pakke ned alt av utstyr og drikkevarer på Hawk. Var en god del å gjøre så ble lange dager med jobb sammen med noen herlige kollegaer.

På skolefronten har det også blitt jobbet mye siden vi hadde fremlegg i markedsføring, noe som endte i et av de beste fremleggene og oppgave i forprosjektet. Etter den tilbakemeldingen så er jeg kjempe klar for å fortsette med å få i havn hele markedsplanen for bedriften vi har valgt i dette prosjektet :-)

Som alle andre har jeg også fulgt med på OL og vært søkk imponert over de norske utøverne våre som presterer når det gjelder. Bøyer meg i støvet og sier gratulerer og takk for innsatsen til alle norske utøvere som deltok i Sochi og viste hva Norge er god for!

Det var vel så kort som jeg kunne oppsummere mitt fravær fra bloggen og håper dere følger med vidre denne uken siden det er London som står for tur. Gleder meg til en liten vinterferie med shopping og champagne (og Sondre så klart)!

Pre valentines day

Da har jeg og min bedre halv del dyttet i oss sushi fra byens beste sushi- restaurant Rå Sushi og sett litt på Supernatural. Vi har brukt litt av dagen i dag på å ferie valentinsdagen sammen siden vi begge er ganske opptatt med hvert sitt i morgen på selve dagen. Er så heldig å ha hovedansvaret på jobb i helgen når det er forventet fullt hus både fredag og lørdag. Elsker utfordringer så dette tar jeg på strak arm og skal prøve å imponere de jeg kan med å ha ansvaret for baren den siste helgen Club Hawk er åpen.Uansett, tilbake til det jeg skulle snakke om; kjærestekos og pre- valentine. I de siste årene har det blitt mer og mer vanlig å gi gave til sin kjære på valentinsdagen (som oftes er det bare guttene stakkars som føler presset på denne dagen, men det kommer jo en 14.mars som letter på trykket, hehe) og det er bare fantasien som kan stoppe en når det kommer til hva man kan gi. I år gikk jeg for en helt gratis variant som beskrev akkurat hva jeg føler for kjæresten min. 

Jeg lagde en liten eske med mange lapper med grunner for hvorfor jeg elsker han :-) Helt gratis og tok meg veldig kort tid å lage siden jeg visste akkurat hva som skulle stå på hver enkelt lapp. 

Alle setningene begynte med "æ elske dæ" og fortsatte på en lapp i boksen som for eksempel slik som på bildet "...fordi du valgte mæ". Dette er vel en gave som er utrolig koselig å gi men kanskje enda bedre å få så jeg håper at jeg også får en slik boks en dag uansett anledning (bursdag, valentine, jul, helt vanlig dag, fremtidig bryllup osv) :-D 

Nå har jeg store planer om å lage noen cupcakes til morgendagen og ta med på jobb til alle mine kjære søte kollegaer som fortjener litt kjærlighet på valentinsdagen.

Skal du gi valentinesgave til noen?

I såfall, hva? :-)

Late brekkieDagen startet senere enn planlagt men når jeg kom meg opp endte det i vasking av hele leilgheten. Så nå sitter jeg i nyvasket leilighet og med en litt senere frokost enn planlagt men det var så verdt det nå som jeg lukter hvor friskt og rent det lukter her. Hadde noen fine planer om å dra på skolen men ser ut som det blir hjemmestudier på meg nå som det er plass å sitte med skolebøkene med bordet etter min lille vaske- og rydderunde.

Som nevnt i tidligere innlegg så stenges min nåværende arbeidsplass til helgen. Men før vi stenger ned tenkte jeg å lage en liten film om hvordan det er å jobbe som bartender. Har tenkt lenge på å lage en slik film (før jeg opprettet blogg igjen) bare for å samle litt gode minner fra plassen og nå som bloggen ruller og går kanskje det kan være litt morsomt for dere lesere å se hva som skjer bak baren? :-) Enn så lenge så får dere flotte folk ha en strålende dag!

 
Smykke H&M // Cardigan Gina Tricot // Topp Bik Bok

Newsflash

Jeg har fått ny jobb i...:

Noe som er ganske kult siden det ikke er i nærheten av hjemme en gang. Der hvor jeg jobber nå, Club Hawk, legges ned nå på søndag etter avslutningsfesten for alle gjestene våre lørdag 15.februar. Det er utrolig kjedelig at de legger ned for det er den beste arbeidsplassen jeg noen gang har hatt i mine syv år i arbeidslivet. Men for å se positivt på det hele så har jeg lært utrolig mye om meg selv, mennesker generelt og en god del kunnskap innen bartending. Nå er det bare å vende nesa mot noe nytt og den muligheten har allerede meldt sin ankomst. 

Min nåværende sjef tipset meg om denne jobben og ba meg ta kontakt med de om dette virket noe for meg. Etter to møter med sjefene i Målselv fjellandsby så er det avklart at jeg starter 21.februar i baren i Målselv fjellandsby. Her er det afterski stemning fra morgen til kveld for alle som har vært i skiparken og lengter etter en kald voksenbrus etter mange timer i bakken.

             

Det blir så spennende å komme på en helt ny plass hvor nye utfordringer venter og jeg setter utrolig stor pris på å få muligheten til å prøve meg her og se hvor denne erfaringen bærer meg videre. De to som jeg har snakket med så langt virker veldig positive til at jeg skal begynne der og det gjør meg bare enda mer gira på å komme i gang med den nye jobben!

Informasjonen jeg har fått så langt er at jeg får skyss dit de helgene jeg skal jobbe og begynner rett på jobb når jeg ankommer fredagsettermiddag. Når baren ikke er åpen så er det satt opp slik at jeg kan hjelpe til der det hjelpes kan slik at hele helgen blir til å gå til jobb (mer penger på konto!). Jeg får en egen leilighet i de helgene jeg er der for å jobbe og jeg håper og tror at hvis muligheten er der at jeg kan stå i bakken selv. Hadde vært kult om det hadde latt seg gjøre :-)

Se hvor fint det er! Hadde vært utrolig koselig å dratt med hele vennegjengen opp hit, leid en stor hytte for hele helgen med badstu og badestamp, stått i bakken hele dagen og tatt seg et par kalde på kvelden. Haha, er litt vel flink til å dagdrømme, prisen på den største hytta her ligger på 16 200,- per døgn så da må man kanskje skrenke inn på hvor mange man tar med seg på en slik tur. Uansett, tilbake til det jeg snakket om; ny jobb, nye muligheter! Det kommer bilder og oppdatering fra første jobbehelg når den tid kommer så det er bare å følge med hvis det er av interesse :-)

Bilder fra dåpsdagen til Frida

Først og fremst, gratulere så masse med morsdagen til alle mødre der ute. Dere gjør en fantastisk bra jobb! En ekstra stor gratulasjon til mammaen min som er verdens beste i mine øyne, og det tror jeg hun vet også. For to år siden tatoverte jeg forbokstavene hennes på siden av håndleddet (noe som hun ikke visste at jeg gjorde) og når jeg visste henne tatoveringen så ble det tårer og en lang regle med bare mummling om hvor fint gjort det var osv. I år ble det ikke like stor gave men hun fikk både roser og et kort med alle de store ordene i.

Nå ligger både jeg og Sondre og ruller på sofaen i hver vårs ende etter all den gode maten som ble servert i barndåpen. Klarte å presse i meg to porsjoner med middag (en og 1/2 ifølge andre), tre kakestykker, en halv liter med kaffe og litt små snacks 'attåt. Bilder ble det lite ut av siden jeg hadde glemt å lade opp batteriet til speilrefleksen (så typisk) men fikk tatt noen hos svigermor etter sermoni og middag og fått ladet opp batteriet.

Fine lille Frida! 

Svigermor har etterspurt et ordentlig bilde ut av meg og Sondre nå siden før jul, så nå skal hun få dette slik at hun får bildeveggen komplett som hun sier. Må nesten bare ta det som et tegn på at man er mer enn godkjent hos svigerfamilien når jeg får komme opp på familiebilde- veggen :-D

Mobilblogg: Kirkesøndag

Vi er da i barnedåp til vårt kjære onkel- og tantebarn i dag. Dressen og bunaden er på, gudstjenesten og middagen er unnagjort så nå venter man bare på at kakene skal bli servert. Kommer sikkert flere bilder senere fra dåpen.

Forresten, jeg har også en nyhet å dele med dere senere :-)

Boyfriend and girlfriend

Du herlige lørdag! Frihelga skal brukes til det fulle og så langt så har den blitt brukt ganske så bra. Når jeg og Sondre våknet opp i dag bestemte vi oss for å spise frokost en annen plass enn hjemme, så vi ordnet oss og dro til Jekta storsenter (et stort kjøpesenter her i Tromsø) og spiste frokosten på Knoll&Tott. Vi hadde selvfølgelig noen ærend å gjøre også så det ble unnagjort i en fei. Hadde vi ikke vært så enige som vi er så hadde nok den handleturen tatt en time lengre enn nødvendig men dåpsgave, morsgave, blomster og kort til begge anledningene ble kjøpt på under en halvtime.

Jeg har vel ikke vist dere kjæresten min her på bloggen før nå, men her er han altså:Ganske søt type, fin i lakken, ganske snerten bak, lett å holde ren, billig i drift og ikke så tidskrevende. Veldig smidig type så veldig fin i storby. Neida (joda), tuller bare men her har dere min bedre halvdel som jeg faktisk ikke vet om jeg hadde klart meg uten. Litt klisje men dette er gutten som får meg til å smile mer enn jeg noen gang har gjort. Kjærlighetshistorien vårs er en lang historie så velger å ikke gå nærmere inn på det nå. Kan si så mye at han kommer fra hjembygda til pappaen min så vi har lekt en eller annen gang sammen som barn og har hatt flere felles venner i mange år uten å treffe på hverandre før julen 2011. 

Som liten sa jeg at jeg aldri skulle gifte meg og stifte familie, men nå med denne herlige kjekkasen så har det snudd seg. En dag i fremtiden vil jeg stifte familie og gifte meg (ikke i morgen men om fem- seks år) med Sondre. Akkurat nå trives jeg som samboer og har tenkt å holde det slik til man er ferdig med utdanning, fått seg jobb og kjøpt sitt eget hus. 


Gud som jeg elsker den gutten! Han er virkelig det beste som har hendt meg, virkelig :-)

Tips til morsdagen // morsdag 09.februar

Må bare beklage for lite blogging men det har vært litt problemer med bildeopplastningen her på min blogg, så alt har ikke gått helt etter planen, så beklager det men nå er jeg tilbake. På søndag er det morsdag og det er tid for å lage eller kjøpe noe til mor for å vise at hun er verdens beste mamma. Min tradisjon er å lage morsdagskort og enten ha bakt noe eller kjøpt noe som jeg vet hun vil sette pris på. Siden bloggen ikke ble oppdatert i går så tenkte jeg at det kunne være et lite "plaster på såret" (hvis man kan si det) med å komme med noen tips til hva du kan gjøre for mor på kommende søndag. 

Gave til mor:


1. Daniel Welliington klokke HER // 2. Morgenkåpe HER // 3. Tøffler HER // 4. Varm strikket genser HER // 5. The Body Shop- sett med body butter osv HER // Skinnhansker HER

Har man ikke så mye penger å rutte med så kan dette være noe du kan gjøre:

 
1. Blomster kan vel alltids far i huset hjelpe med å handle // 2. Et hjemmelaget kort med noen fine ord til mor kan røre enhver mamma til tårer og varme hjertet // 3.Bak en kake, cupcakes eller lag favorittmiddagen hennes. En frokost på sengen blir heller aldri dårlig mottatt.

Som sagt, mordagen er like rundt hjørnet. Noen av oss er kanskje flinke på å si noen fine ord til mammaen vårs ofte mens andre gjør det ikke, så denne dagen er en fin dag hvor man kan si ting til sin mor som man kanskje ikke sier så alt for ofte. Når jeg er på besøk hos min mamma så bruker jeg å si at jeg er glad i henne og gi henne en klem, men de store ordene bruker ikke å komme så alt for ofte ut av min munn så da bruker jeg denne dagen på å vise henne hvor stor respekt og takknemlighet jeg har for henne.

Da mødre ble til, var tanken klar. For mødre har noe i seg som ingen andre har. De har en hånd som hjelper de lytter og forstår. De trøster deg gjerne, og blir når andre går. Derfor har vi mødre, og dermsom du spør meg; Den beste mamma i verden, det er nettopp deg Lill- Janne!

Life is happening right now - outside your screens

God morgen!Topp Gina Tricot //

Våknet ganske tidlig men ble liggende å trykke på telefonen i en halvtime før jeg innså at det bare var å komme seg opp av senga når jeg leste dette quote'et: Life is happening right now - outside your screens. Det tok meg bokstavelig talt på senga og jeg kom meg opp rett etterpå. Dype greier altså å komme med på morgenkvisten :-D

Er utrolig hvor opphengt hele befolkningen egentlig er av å være på all slags sosiale medier for å følge med på de som skaper snakk eller være en av de som skaper snakk. Etter smarttelefonen er en gjenstand alle (så og si) eier så har utelivet blitt kjedelig. Sikter ikke bare til at alle sitter på hver sin smarttelefon og oppdaterer Instagram hvert fjerde minutt, men utelivet generelt er blitt dødt fordi alle skal være så himla fit, folk bruker lørdagskvelden heller på å dra på treningssenteret for å poste hvor flinke de er å motstå alkohol på en lørdag. Misforstå meg rett, det er bra at folk er opptatt av helsa, men begynner det ikke å gå litt over styr nå?

Det gjeder ikke bare utelivet men det sosiale livet generelt blant folk blir hemmet av smarttelefonen og oppdateringer på sosiale medier. Du har sikkert opplevd å dra på kafé sammen med en venninne/ kompis og begge ender opp på FB, twitter eller instagram en gang i løpet av tiden. Sosialt? Folk burde løfte blikket fra smarttelefonen sin og leve livet. Apropos det, vi snakkes! Det er en herlig dag og jeg skal nyte den, med nesa rett frem og ikke ned i smarttelefonen min :-)

Er du enig? Styrer de sosiale mediene oss mer enn vi tror?

Keep calm and eat some cake

Sukkerbombe, litt dårlig samvittighet etter kakestykket var spist opp, men det føltes helt konge i tillegg :-D

Nydelige Silje!

For en herlig dag! Dagen har bare bestått av korte møter og kafedate sammen med en av mine beste venninner, Silje. Var deilig å ha en dag som ikke bare dreide seg om skole og alt som kommer med det. Var godt å ha dagen til å disponere på de jeg setter aller størst pris på og bare legge vekk alt av "plikter". Skjemte meg såpass bort at det ble gulrotkake og brus på min og Silje's kafetur. Er svært sjeldent jeg spiser kake, er ikke det største kakemonsteret, så da er det lov å unne seg litt søtsaker en gang i blant.

For å få prikken over i'en så skal kvelden brukes på kjærestekos med mat og Supernatural rullende over skjermen. Skal prøve å forberede meg litt til bedriftsmøtet jeg skal på i morgen med gruppa i markedsføring slik at jeg har noen spørsmål å komme med under intervjuet av dagligleder for bedriften. Er et spennende prosjekt som jeg tror kan bli ganske bra, til og med så bra at vi får det i lokalavisen. Tar med speilrefleksen slik at det blir noen bilder fra møtet. Ha en fantastisk tirsdagskveld!

Ønsker meg flere timer i døgnet

Dagen i dag har gått så fort! Startet dagen med at jeg nesten klarte å forsove meg til møtet med markedsføringsgruppen min, men jeg rakk det akkurat, ble knapt fire minutter for sen. Vi holdt vel på i tre- fire timer før vi ga oss. Mens de andre dro hjem ble jeg og en studiekamerat igjen for å lese litt på biblioteket og skrive ut noe pensum som var lagt ut av foreleseren. Klokken ble vel 16:30 før jeg kom meg på en buss og suste over til mamma på besøk en kjapp tur. 

Ble ikke så lenge der, skulle bare laste inn office-pakken på pcen siden det ikke fulgte med når jeg invisterte i ny data rett etter jul. Av en eller anna merkelig grunn har jeg klart meg fint uten pc i et helt semester. Nå skjønner jeg ikke hvordan det har vært mulig frem til nå. Nå har jeg alt jeg trenger på et sted og det er så lettvint! Sparer masse tid på å ha alt av notater på pcen. Etter den korte turen innom mamsen så var det å komme seg hjem for å lage middag og ha litt kjærestetid før vi begge drar hver sin vei og holder på med sitt. Han er på trening mens jeg prøver å forberede meg til møtet som er på onsdag med en bedrift her i Tromsø, men konsentrasjonen dro sin vei og det førte meg hit.


Nå prøver jeg å lage noen innlegg som jeg kan poste når jeg ikke har tid til å sette meg ned og skrive, som for eksempel i dag når tiden har sprunget ifra meg og det er bare ett innlegg som er blitt postet. Det er for dårlig, så må bli litt mer rutinert og strukturer på denne bloggen om jeg skal klare å holde det gående. Må egentlig bare bli dronning over effektivitet fremover om alt skal bli i kvalitet og ikke kvantitet. Er ikke bare å rekke alt nå det er så mange ting som krever sin tid, som for eksempel studiene, jobb, kjæresten, min familie og svigerfamilien, venner, trening og andre happenings. Skal til og med rekke å sove mellom slagene. Trenger sårt noen ekstra timer i døgnet i disse dager!Du herlige søndagsmorgen

Var ikke ferdig på jobb før klokken 04:30 i natt og kom meg ikke i seng før klokken nærmet seg seks på morgenkvisten. Kjenner jeg er støl i armene etter all shakingen av drinkene i går, nesten så det frister litt til å dra på trening for å bli mer støl til i morgen. 

Er ikke så alt for lenge siden jeg våknet (av meg selv overraskende nok) og tar livet med ro i senga med en kopp te og en kjæreste som enda ligger og sover søtt ved siden av meg her. Er litt glad for at jeg ikke har så tungt sovehjerte som min bedre halvdel har for tiden, får tid til så mye mer når jeg klarer å stå opp tidlig. Kunne selvfølgelig klart å gjøre akkurat de samme tingene selv om jeg hadde sovet litt lengre men det er det å slippe og stresse som er så fint. 


Søndag er min favorittdag i uka! Jeg har aldri jobb på denne dagen, tar sjeldent opp skolebøkene og gjør lekser på søndager, det er dagen jeg gir meg selv lov til å kjøpe smågodt og det er den dagen i uka jeg og kjæresten tilbringer ordentlig tid sammen. Ak, du herlige søndag, du skal nytes! Har du en favorittdag? Hvilken og hvorfor?

God morgen Norge

I går kveld ble det kanpt tid til å gjøre noe som helst før det bar videre på jobb i baren. Og når jeg var ferdig var klokken så mye som 04:00 og da hadde jeg mest lyst til å legge meg i den store deilige senga og pakke meg inn i dobbeldyna og sove søtt. Slik går jobbhelgene mine, har jeg åpningsvakten i tillegg så går hele helga til å sove og jobbe. Legger meg såpass sent når jeg kommer hjem fra jobb, så jeg sover så lenge at jeg har bare tid til å slumme litt på sofaen før jeg må springe på jobb igjen.

I dag kom jeg meg overraskende opp før klokken 11:00 selv om klokka ble fem før jeg klarte å sove i natt. Skal snart dra og besøke min kjære pappa som er hjemme på "ferie" for helgen, mest sannsynelig vil han dra på kafé for å treffe folk og bare ha fri fra alt av trening. Hvis noen lurer så fikk pappaen min et kraftig slag for fem måneder siden og har hatt en tøff vei med opptrening fra lam i halve kroppen, til å kunne sitte i rullestol og til å kunne gå med bare en krykke som støtte nå. Er så stolt av han over hvor langt han har kommet i rehabiliteringsprosessen!Let us love winter

Vinteren er ikke min favorittårstid, sommeren er litt mer min greie. Så det å bo oppe i nord når man egentlig er sommerbarn kresjer til tider siden mesteparten av året består av snø og mørketid. Er riktig nok født på en av de varmeste dagene i hele '92 så det har kanskje noe med dette å gjøre at jeg foretrekker sol og varme isteden for sne og kulde. Nå som solen sakte men sikkert kommer tilbake er det mye enklere å komme seg ut å gjøre noe. I mørketiden er det så lett å gå i dvale (bokstavelig talt, refererer til mitt forrige innlegg) og ikke klare å gjøre noe. 

Som sagt, solen er kommet tilbake og jeg prøver å se lyst på denne tiden (badom psh, ordspill). Har nesten vært på kanten til å sette pris på den kalde tiden, er utrolig hvor vakkert det kan være i skiløypa med alle trærne som er dekket av lett puddersnø og sola som stikker lett frem blant skyene. Må rett og slett bare prøve å sette mer pris på denne tiden og kose meg både ute og inne i disse kalde dagene. Jeg har flere dager på å sitte inne i sofaen med pledd, en god te og favoritt serien min rullende over tv-skjermen, og det er da positivt :)

"Morgenfugl"

Dette er tredje dagen på rad har jeg klart å stå opp til rimelig tid. Døgnrytmen har vært helt på jordet siden juleferien og nå, endelig, ser det ut som hele søvnsyklusen min har klart å rettet seg opp til normale tider. Fra juleferien og ut til midten av januar så har dagene bestått av soving i etapper midt på dagen og vært våken på natten og ut formiddagen. Tok sin tid å rette på det, men nå er jeg klar til å ta dagen med storm og gjøre noe vettig på dagtid.Siden jeg sto opp så tidlig (10:00 er tidlig i mine øyne) tok jeg for en gangs skyld tid til å sminke meg. Vanligvis går jeg helst uten sminke , synes det bare er i veien når jeg vil gnikke meg i øynene osv. 

En god start på dagen med proteinrik frokost

Så langt så har jeg fått spist frokost, pratet med et par om å være bartender i et bryllup i august, fått solgt noen av klærne som jeg la ut i går og til og med frokost en innabords. Skal snart dra og hente bilen til mamma og få gjort noen ærend før jeg drar og besøker pappa før jobb i baren i kveld. Er jeg heldig så får jeg tid til å lese på litt pensum mellom slagene. Ha en fin dag alle sammen!

Fresh start på uka

Ikke mange minuttene til jeg må springe til bussen som går til universitet, har obligatorisk time i dag så da må jeg dit. Er egentlig bare bra å ha obligatoriske timer på en mandagsmorgen, at man starter uka med gode rutiner og ikke sluntrer unna (noe som jeg kan være ekspert på når vekkeklokka ringer). Og i dag er en god dag, jeg har hatt tid til å ordne meg en riktig god frokost og fått tid til å lese gjennom siste nytt på nettet. Når jeg først kommer meg opp og ikke slunterer unna (siden senga er så himma god) så tar jeg meg alltid god tid til å lage en litt bedre frokost enn en full-fart- ut døra- frokost. Nå må man springe for å rekke bussen. Er hele tre timer med ex.phil som står på timeplanen for dagen, kan hende det blir litt selvstudie etter timene, får se hvor mye man gidder på en mandag :)

Wear Louis Vuttion and feel like a millon dollars


Dette skjerfet ligger øverst på ønskelisten over ting som jeg få tak i i London når jeg og kjæresten reiser ned dit om en måneds tid. Det gjør meg ingenting å bruke 2000 kroner på et slikt skjerf når det er snakk om slik perfeksjonisme over et klesplagg. Ja, det er litt bort-i-natta å bruke så mye penger på et skjerf, men så må vi alle tenke på at Louis Vuttion kommer aldri til å gå ut av moten så dette er et sikkert kjøp i mine øyne. Eller hva tror dere?

 

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Mars 2014 » Februar 2014


BØ!

For kontakt:
shpedersen@outlook.com

gratisdesign av Tonjemthits