Sunn smoothie med proteinpulver

Proteinshake i min munn smaker bare søtningsmiddel. Etter trening når shaken skal ned så må jeg stå å holde for nesa mens jeg styrter shaken på høykant, syns det smaker så søtt og er vanskelig å svelge når smaken kommer på tunga. Har brekt meg flere ganger fordi smaken er for søt, så jeg måtte finne en måte hvor jeg kan få i meg de proteinene jeg trenger etter trening. Så jeg prøvde meg på en smoothie med bringebær, blåbær, skogsbær og proteinpulver med banan smak. 

Generelt når jeg lager smoothie så bruker jeg en hel banan i for å balansere smakene med de sure bærne, så tanken var at det kanskje ble like bra om jeg brukte proteinpulver med banansmak. Og vet du hva? Det ble faktisk bedre enn vanlig smoothie! Så nå får jeg i meg proteinene uten å brekke meg. NAM, anbefales!


Fremgangsmåte:

  1. Ta de bærene/ frukten du vil ha i smoothien din og legg det i blenderen med litt jucie. I denne brukte jeg appelsinjucie.
  2. Tilsett to scoops med proteinpulver (banan/ vanilje/ nøytral) og blend dette sammen
  3. Server smoothien i et vin glass og pynt med for eksempel kokos og bær. Jo bedre det ser ut, jo bedre smaker det!

// Outfit 31.01.14Genser Carlings // Skjørt/shorts En butikk i Japan // Skjerf Acne // Jakke H&M // Veske Michael Kors

Klarte å stå opp tidligere i dag enn vanlig, var oppe rett etter 07:00 så det har vært nok av tid til frokost og sofakos før dagen begynner. Snart må jeg springe til bussen for å dra på universitetet, har møte med markedsføringsgruppen min angående en innleveringsoppgave som vi har i slutten av semesteret. Oppgaven går ut på å ta for seg en bedrift og lage en markedsplan for den valgte bedriften. Er en ganske omfattende oppgave så vi må starte tidlig for å få en god oppgave og  skrive oss til en god karakter. 

Pakke fra Gymgrossisten.no

Da kom endelig pakken min fra Gymgrossisten og nå har jeg virkelig ingen unnskyldning til å ikke dra på trening. Nå har jeg kjøpt proteinpulver for å få mer ut av treningen så hvis det ikke skjer noe på treningsfronten så er det penger rett ut av vinduet. 

Pakken som ble bestillt fredag i forrige uke inneholdt masse snakcks, blant annet to forskjellige proteinbarer, proteinpulver, vitaminer, flere shakere og selvfølgelig litt nytt treningstøy for motivasjonen sin skyld. 

Høres kanskje litt rart ut men jeg elsker å gå og vente på pakkene jeg har bestillt skal komme frem slik at jeg kan hente dem. Er som en liten overraskelse når du først får pakken og får holdt og kjent på produktene isteden for å se på bildene på nett av for eksempel det nye treningstøyet.Tightsen fra Bette Bodies satt som et skudd! Virkelig elsker den, både passformen og hvordan den føles på. Eneste som mangler nå er en skikkelig sprettrumpe for å utfylle rumpepartiet, så det er vel bare å komme seg på treningssenteret og 'do some squats'! Er det noen som har tips på treningsøvelser for å få sprett i stumpen?

Let us love winter

Vinteren er ikke min favorittårstid, sommeren er litt mer min greie. Så det å bo oppe i nord når man egentlig er sommerbarn kresjer til tider siden mesteparten av året består av snø og mørketid. Er riktig nok født på en av de varmeste dagene i hele '92 så det har kanskje noe med dette å gjøre at jeg foretrekker sol og varme isteden for sne og kulde. Nå som solen sakte men sikkert kommer tilbake er det mye enklere å komme seg ut å gjøre noe. I mørketiden er det så lett å gå i dvale (bokstavelig talt, refererer til mitt forrige innlegg) og ikke klare å gjøre noe. 

Som sagt, solen er kommet tilbake og jeg prøver å se lyst på denne tiden (badom psh, ordspill). Har nesten vært på kanten til å sette pris på den kalde tiden, er utrolig hvor vakkert det kan være i skiløypa med alle trærne som er dekket av lett puddersnø og sola som stikker lett frem blant skyene. Må rett og slett bare prøve å sette mer pris på denne tiden og kose meg både ute og inne i disse kalde dagene. Jeg har flere dager på å sitte inne i sofaen med pledd, en god te og favoritt serien min rullende over tv-skjermen, og det er da positivt :)

"Morgenfugl"

Dette er tredje dagen på rad har jeg klart å stå opp til rimelig tid. Døgnrytmen har vært helt på jordet siden juleferien og nå, endelig, ser det ut som hele søvnsyklusen min har klart å rettet seg opp til normale tider. Fra juleferien og ut til midten av januar så har dagene bestått av soving i etapper midt på dagen og vært våken på natten og ut formiddagen. Tok sin tid å rette på det, men nå er jeg klar til å ta dagen med storm og gjøre noe vettig på dagtid.Siden jeg sto opp så tidlig (10:00 er tidlig i mine øyne) tok jeg for en gangs skyld tid til å sminke meg. Vanligvis går jeg helst uten sminke , synes det bare er i veien når jeg vil gnikke meg i øynene osv. 

En god start på dagen med proteinrik frokost

Så langt så har jeg fått spist frokost, pratet med et par om å være bartender i et bryllup i august, fått solgt noen av klærne som jeg la ut i går og til og med frokost en innabords. Skal snart dra og hente bilen til mamma og få gjort noen ærend før jeg drar og besøker pappa før jobb i baren i kveld. Er jeg heldig så får jeg tid til å lese på litt pensum mellom slagene. Ha en fin dag alle sammen!

Vårrengjøring i walk in closet

Ettersom det blir en del shopping på de kommende reisene så fant jeg ut at det er like greit å fikse plass til de nye tingene allerede nå. I dag tok jeg å letet frem de klærne som har ligget lengst inne i skapet og har bare sett dagslys en gang på sin levetid hos meg. Klærne fremstår som nye siden de kun er brukt et par ganger. Prisen på hvert plagg er hbo 100 kroner+ evt frakt.

Er det noen der ute som kunne tenkt seg å gi noen av disse skattene et nytt hjem? I såfall, ta kontakt på shpedersen@outlook.com og merk emnefeltet med hvilket plagg du er interessert i :)Lyseblå skinnjakke i str 36, veil.pris 499 ,-, nå HBO 100,-Hvite Jeggings "Plenty" bukse fra Dr.Demin i str S, veil.pris 499,-, nå HBO 100,-

 
Svart/sølv palijettkjole fra Nelly i str S (merke Rare) veil.pris 399,-, nå HBO 100,-

Wait up for me dear London

For en god stund siden bestillte jeg en overraskelsestur til kjæresten til Manchester. Planen var å ta han med dit for å se United spille mot City, kampdagen var satt 01.mars og dette skulle bli en longweekend hvor kjæresten skulle få kose seg litt ekstra . Jeg kjøpte denne turen til han for å oppfylle en av drømmene hans, nemlig se United spille, live. Men, kampdatoen ble utsatt på grunn av en liga cup- kamp og dermed satt vi der med billetter til Manchester uten noen mål og mening om hva vi skulle gjøre der nå. 

Men, gutten min overrasket meg når han spurte om vi ikke bare kunne ta toget til London fra Manchester og tilbringe dagene der siden det var litt mer å se og gjøre der enn hvor flybillettene våre var booket til. Han vet hvor glad jeg er i å shoppe og det herlige kafelivet så det slo absolutt ikke feil hos meg det forslaget. Nå går jeg bare å teller dagene til vi reiser og nå som klokken er bikket over 00.00 så er det bare 29 dager til vi reiser.Noe av det jeg gleder meg mest til er å gå i shoppinggatene og på Westfield for å bruke hver eneste krone som jeg har spinket og spart til denne turen. Har vært ganske flink med sparing av tipspengene mine som jeg får etter endt vakt på jobb, det har faktisk blitt en god del i sparegrisen hvor jeg også legger alt av småpenger som jeg finner i pengboken. 

Det blir så deilig å komme seg vekk fra skole og hverdagen her hjemme og bare kose seg sammen med kjærligheten med shopping og champagne. Middagene skal bli spist på forskjellige og spennende restauranter hver dag, det skal bestilles roomservice bare for at man kan spise frokosten på senga og kveldene skal bli brukt på å utforske londons uteliv. Herlighet så deilig det skal bli med en ferie, og for meg som aldri har vært i London så blir det ekstra stas å dra til en ukjent by for å utforske en annen by og menneskene. 

Fresh start på uka

Ikke mange minuttene til jeg må springe til bussen som går til universitet, har obligatorisk time i dag så da må jeg dit. Er egentlig bare bra å ha obligatoriske timer på en mandagsmorgen, at man starter uka med gode rutiner og ikke sluntrer unna (noe som jeg kan være ekspert på når vekkeklokka ringer). Og i dag er en god dag, jeg har hatt tid til å ordne meg en riktig god frokost og fått tid til å lese gjennom siste nytt på nettet. Når jeg først kommer meg opp og ikke slunterer unna (siden senga er så himma god) så tar jeg meg alltid god tid til å lage en litt bedre frokost enn en full-fart- ut døra- frokost. Nå må man springe for å rekke bussen. Er hele tre timer med ex.phil som står på timeplanen for dagen, kan hende det blir litt selvstudie etter timene, får se hvor mye man gidder på en mandag :)

Wear Louis Vuttion and feel like a millon dollars


Dette skjerfet ligger øverst på ønskelisten over ting som jeg få tak i i London når jeg og kjæresten reiser ned dit om en måneds tid. Det gjør meg ingenting å bruke 2000 kroner på et slikt skjerf når det er snakk om slik perfeksjonisme over et klesplagg. Ja, det er litt bort-i-natta å bruke så mye penger på et skjerf, men så må vi alle tenke på at Louis Vuttion kommer aldri til å gå ut av moten så dette er et sikkert kjøp i mine øyne. Eller hva tror dere?

 

DESTINATION: Malaga, Spain

Endelig er ferie nr to i 2014 i boks! Vi er en gjeng på åtte stykker som reiser ned til Malaga, Spania den 16.juni og blir der i 14 dager for å slikke sol, feriere og rett og slett bare kose oss maks etter den harde eksamenstiden i mai. Det var lenge usikkert om vi skulle dra fordi det var så mye fram og tilbake med den eventuelle boplassen, men nå som det er spikret så er det bare å glede seg til solfyltedager med herlige mennesker i en fantastisk villa.

Se hvor fint det er! Vi skal bo i en villa som ligger bare noen minutter fra sentrum av Malaga og ikke lange strekningen til strand, uteliv og shopping. Villaen har soveplass til åtte- ti personer, eget private- pool, uteområde med grillplass og egen bar og et eget spillrom, noe som falt veldig i smak hos guttene siden det er fotball-VM når vi er der nede. Det kommer til å bli to helt fantastiske uker sammen med kjæreste og venner. Nedtelligen for sommerferien er startet, det er bare 144 dager igjen til vi ankommer ferieparadiset.

Det virker så lenge til, men tiden går så fort så før jeg vet ordet av det så er avreisedagen her. I mellomtiden skal jeg prøve å gjøre mitt beste på skolen og kanskje jobbe litt med sommerkroppen 2014 siden den skal vises i bikini i juni. Og for å ikke glemme, reise til London og Manchester med kjæresten om bare 34 dager. Er så masse å se frem til :D

Prøver på nytt med en gammel hobby

Da var man i gang igjen med enda en blogg. Kan ikke telle på to hender over hvor mange blogger jeg har opprettet og slettet igjen etter en periode, men det er noe det med å ha blogg som trekker meg tilbake og ordner en ny gang på gang. Denne gangen så er det så enkelt som at et av mine nyttårsforsett går ut på at jeg skal gjenoppta en eller flere hobbyer som jeg ikke har drevet med på mange år grunnet "for dårlig tid" til å opprettholde interessen.

 Jeg tror og håper på at denne gangen skal jeg klare å holde på med dette uten å bli lei. Speilrefleksen var støvet ned men er nå børstet frem og er klar til å ha photosession med meg igjen i hagen. Dette kommer til å bli så gøy, kjenner jeg gleder meg til sola kommer frem i morgen slik at lyset på bildene blir upåklagelige :)Dette kommer til å bli så bra! Designet og alt ville samarbeide uten noen problemer denne gangen, ingenting som motarbeidet meg denne gangen. Det må jo bare bety at denne gangen kommer det til å funke. Håper dere blogglesere der ute vil følge meg på veien gjennom bloggingen her på shpedersen.blogg.no og kanskje jeg er så heldig å inspirere noen eller bare gjøre dagen litt lysere for noen ved å lese bloggen min. Ha en fin natt, alle sammen!

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Mars 2014 » Februar 2014


BØ!

For kontakt:
shpedersen@outlook.com

gratisdesign av Tonjemthits