Ungdomstiden min i bilder

Etter å ha kommet over en av mine tidligere blogger som jeg har hatt opp gjennom tidene så dukket det opp en god del bilder fra 14- 16 års alderen som brakte mange gamle minner frem. Må nok påstå at dette er vel en av de beste tidene med null bekymringer, så mye nytt som skal utforskes, alt det store som ventet, starten på videregående og de sene sommerkveldene med venninner som var like sprø og gal som enn selv. Er så utrolig koselig å mimre tilbake og tenke hvor fantastisk fint man egentlig hadde det på den tiden. Som sagt, disse bildene fant jeg på en av mine tidligere blogger og tro meg det var mye morsomt å lese om hvordan jeg tenkte og følte ting på den tiden. Er mer fantastisk å lese gjennom mine tidligere dagbøker, der står det mye morsomt skal jeg si dere. Nesten så jeg vurderer å hente eska mi med gamle dagbøker og tegninger hos mamma bare for å se i gjennom. 

Hvordan var din ungdomstid? Er det et spesielt minne du sitter igjen med? :-)

DIY: Shabby Chic

Nå som jeg og kjæresten har en egen plass og føler at vi blir til å være her en stund så tenker jeg at jeg må prøve å ordne hjemmet vårs hjemmekoselig med vårs egen stil. Har alltid vært glad i å lage ting selv og har allerede ordnet stuebordet vårs selv av paller som jeg fant bak huset hos mamma, noe som både jeg og Sondre ble ganske fornøyd med. Nå er det soverommet som skal få et lite ansiktsløft og jeg prøver å finne ting jeg kan gjøre selv uten at det skal koste så alt for mye.

Det har blitt kjempe populært å lage ting selv til hjemmet og som alle andre så kaster man seg på bølgen og blir enda mer interessert i å gjøre tingene selv istenden for å kjøpe det. Har alltid vært glad i å lage ting selv som å strikke og hekle og sånt så det å lage litt større ting gjør det bare enda bedre når du ser sluttresultatet og tenker at du nesten ikke har brukt en krone på det hele.

Jeg er helt forelsket i Shabby Chick- stilen og blir til å kjøre denne stilen nå på soverommet gjennom oppussingen. Har planer om å lage egen sengegavl og nattbord av ting jeg har rundt meg, som for eksempel nattbordene kommer jeg til å lage av to store trestubber som jeg skal pusse og gå over med ett strøk av en grå/hvit- lakk for at stubbene skal bli lysere men at treverket likevel lyser gjennom. Har også vurdert å ordne noen hyller av gamle eplekasser (noe som er veldig populært) men har ikke klart å finne noen plass til å plassere de. Virkelig et luksusproblem...

Er det mange ut av dere som lager ting selv? Hva har dere laget?

God fastelavnssøndag!

Nå er det like før jeg og Sondre setter kursen inn mot Oxford Street igjen for en litt bedre champagnefrokost og for å ordne med tax refund (får igjen hele 900 kroner på alt jeg har kjøpt!).
Senere er det booket for en romantisk middag og kanskje noe mer, har ikke helt bestemt oss for hva vi har lyst til å gjøre enda, så vi tar det litt på sparket :-) Ha en fin søndag!

London dag 3: Shopping med stor S

Da er vi ferdig med dagens shopping, Sondre mener dette er bare etappe en og at vi bare slapper av litt på hotellet før vi skal dra på etappe to men jeg vet at det blir ikke mer i dag. Fotene mine sier takk for seg etter 13 000 skritt med småsko gjennom Oxford Street.

Nå har jeg så mye klær at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av alt, ser ut som jeg må invistere i en ny koffert før vi reiser på mandag for sånn som det ser ut nå så er kofferten minst fem kilo tyngere enn det som er lov å ha med.Her ser du dagens fangst + Louis Vuitton skjerfet som jeg kjøpte i går. Kjenner jeg gleder meg til å begynne pakkingen, kan bli en fryd å få plass til alt. Har fem jakker og tre par sko som også skal få plass i den ene kofferten som jeg og kjæresten deler. Ak'ja, har fått gjort det jeg skal her nede og det er å bruke pengene som jeg hadde så fint spart til dette. Herlig å kunne unne seg slike turer midt i studietiden, blir til å komme hjem med en helt ny boost og motivasjon til å lese til eksamen. 

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Mars 2014 » Februar 2014


BØ!

For kontakt:
shpedersen@outlook.com

gratisdesign av Tonjemthits