Freedom

Hei på deg! 4/4 av eksamener er fullført og jeg er herved fri fra skolebenken i over to måneder! Gud så deilig det var å gå ut av eksamenslokalet, sette favoritt sagen på øret, strekke armene så langt opp som det lot seg gjøre og bare trekke inn luften av frihet. Første året mitt på universitetet har gått så utrolig fort at det føles ut som om det bare er noen uker siden jeg hadde første skoledag. Tro det eller ei så har jeg vært gjennom syv eksamener siden desember. Det har gått fort i svingene og mye som skal læres på kort tid (spesielt hvis man er slik som meg, tar alt i siste liten). Lærdom til neste semester: les hver eneste dag, skippertak er ikke kult!

Uansett, dagen i dag har vært solfylt og overraskende bra. Dro og møtte min aller kjæreste reisepartner for kaffe og jentesnakk etter heftige timer med skriblerier. Vi satt ute og nøt solen til det ble for varmt og måtte søke "ly" inne. 

Nå vet jeg ikke hva jeg skal fylle dagene mine med, har så mye tid til overs at jeg ikke vet hva jeg skal foreta meg i disse dager. På toppen av det hele å ikke ha noen eksamener å lese til, har jeg frihelg fra jobb også.Godt det er meldt sol for de kommende dagene, i verste fall om jeg ikke har noe å gjøre så kan jeg legge meg rett ut på verandaen og sole meg til den store gullmedalje. 

Én dag til sommerferie

I morgen er det siste eksamen for dette året som står for tur. Gleder meg til å gå ut av eksamenslokalet å vite at jeg har sommerferie og ingenting å rekke før skolen begynner igjen i august. Deilig! Kvelden i dag blir til å bestå av de siste eksamensforberedelsene så er jeg good to go for i morgen. I dag har det vært helt fantastisk vær her oppe i nord, jeg tok derfor på meg blomsterkransen og shortsen bare fordi det var blå himmel og knall sol. Gradestokken viste ikke mer enn 10 grader, men hvem bryr seg når bare solen titter frem?

Nå er det bare 20 dager til vi reise et gjeng ned til Malaga i Spania for en to ukers ferie. Blir så deilig å komme seg vekk fra Tromsø og få litt sol på kroppen. Har tross alt ikke vært i "syden" på fem år siden jeg som regel har jobbet hver sommer. Men i år blir det to uker med herlige folk i en luksus villa. Skal virkelig ikke klage på studentlivet. 
Summer: No worries, just fun

Hårfin hos Klipperiet

Tykt og langt hår er vel de flestes jenters drøm å ha. Jeg har ganske tynt nordisk hår, som vil si at hårstråene mine er mange men ganske tynne. Nå når jeg sparer til langt hår er det litt de-motiverende at håret mitt ikke har den fylden jeg vil så sårt ha når lengden er der. Derfor dro jeg dagen før 17 mai til Klipperiet og ble ordnet hårfin av frisøren min Sandra. 

Her ser du hvordan håret mitt så ut før. Blass, tynt nordisk hår:

 

Sandra foreslo at vi skulle prøve Hairtalk tape extention for å få den fylden jeg vil ha. Extentionsene til Hairtalk er den mest skånsomme metoden for å forlenge/ få fylde i håret ditt. Med sin patenterte og holdbare tape løsning, ivaretar Hairtalk håret når det er påsatt. Etter tidligere mislykkede forsøk med extentions med keratinfeste så var det en fryd å få tape extentionsene på. Festene er så tynne at du ikke kjenner de når du stryker over håret. 

I mitt hår brukte vi to pakker på 40 cm for å skape fylde i håret, hvis jeg skulle hatt en forlengelse måtte vi brukt fire- fem pakker for å at det skal bli en hel og fin forlengelse, men denne gangen var det bare fylde som manglet. Extentionsene er i ekte hår og kan derfor rettes og krølles som vanlig hår uten problemer. 

Her ser dere når første rad er satt på. Sandra traff så bra med fargen at extentionsene glir rett inn i min eget hår, noe som gjør det enda mer naturlig. Vi brukte fargene 4 og 5 på extentionsene.


Resultatet:

Sjekk den forskjellen!

Nå har jeg hatt håret i en liten stund og er meget fornøyd med at de! De "klumper" seg ikke sammen, men holder seg fine og ser helt naturlig ut. En av erfaringene jeg har hatt med f.eks keratin extentionsene var at de tovet seg sammen og ble som mini dreads. Det blir det ikke med tape extentions fra Hairtalk. Anbefaler alle som vil ha fylde eller forlenge håret sitt å teste ut hairtalk sine extentions hos Klipperiet i Tromsø, kan med hånden på hjertet si at det er de beste extentionsene jeg har hatt. Min frisør, Sandra, er svært dyktig innenfor faget sitt og kan det å oppfylle enhvers kundes ønske.

Klipperiet sin facebook- side her og hjemmesiden deres her . Anbefaler Sandra på det sterkeste ettersom hun er svært dyktig i faget sitt, fargespesialist og hårolog. Hvis du er litt mer nysgjerrig på tape extentionsene fra Hairtalk kan du lese mer om de her eller gå innom Klipperiet i Tromsø for en hyggelig prat med dyktige frisører.

Les mer i arkivet » Mai 2014 » Mars 2014 » Februar 2014


BØ!

For kontakt:
shpedersen@outlook.com

gratisdesign av Tonjemthits